Professionele en betrokken kraamzorg

met een persoonlijke inslag !

Professionele en betrokken kraamzorg met een persoonlijke inslag !

Schrijf een nieuw bericht voor NewbornCare

 
 
 
 
:-)
31 berichten.
Corinne heeft geschreven op 23 juli 2022 om 16:59
De verzorging als heel prettig ervaren. Ondanks dat het allemaal heel privé is, voelde het vertrouwd. Ondanks dat Thijn ons tweede kind is en we dus al wat ervaring hebben, nieuwe handige tips van Elsa gekregen. Fijn, die bak aan ervaring Elsa bedankt voor de fijne begeleiding in onze kraamweek!
Rosanne, Maarten & Mae-Rose heeft geschreven op 22 februari 2022 om 16:44
Elsa is een fantastische kraamzorg en een geweldig lieve vrouw, wij hebben genoten van de kraamweek! Al vroeg in de zwangerschap hebben wij kennis gemaakt met Elsa wat zeer prettig was voor ons. Elsa voelt precies aan waar behoefte aan is en haar kennis en adviezen hebben ons veel vertrouwen gegeven. Met de hulp van Elsa is de borstvoeding goed op gang gekomen. Ons kleine meisje heeft een goede start gehad en daar zijn wij zeer dankbaar voor. Elsa, bedankt voor de goede zorgen! Mocht zich in de toekomst nog een wonder voordoen dan hopen wij je weer te zien!
Stephanie Hogeling heeft geschreven op 28 december 2021 om 09:45
Er was gelijk een klik. Zelfs m’n overenthousiaste hond werd rustig. Iets wat wij zeer prettig vonden. Ook gaf zij aan dat als ik eerder zou bevallen ik tegelijk zou zijn met een ander gezin. Hierbij heeft zij zeer duidelijk uitgelegd hoe zij dit kon oplossen zodat wij ons nergens druk over hoefde te maken. Elsa was echt geweldig. Echt een verrijking van ons kleine gezinnetje in een bijzondere tijd. Zij kon met iedereen goed opschieten en nam de tijd om iedereen persoonlijk bij te staan. Zij wist perfect hoe zij ons oudste dochtertje bij alles moest betrekken. Ook kreeg ons oudste dochtertje privé aandacht. Elsa had snel door wat Sophie wel en niet prettig vond en begeleidde ons hierbij. Er zit namelijk toch verschil tussen de 2 meisjes als baby. Sommige houdingen waren gevoelig. De voorkeursmethode van onze oudste was zelfs pijnlijk. Samen met Elsa hebben we gezicht naar de beste houding. Echt een topmens! Ze had zo mogen blijven!
Leila schreef eind juli in haar enquête heeft geschreven op 10 december 2021 om 21:19
Nadat mijn broer & schoonzus een fantastische kraamtijd hebben ervaren door Elsa, zonder twijfel direct haar benaderd. Gelukkig had zij nog 1 plek over. Ontzettend genoten van onze kraamtijd. Ze heeft ons zo goed geholpen en veel geleerd van haar. Zij blijft in de familie!
Bianca, Stephan, Myrthe en Jelle heeft geschreven op 16 juli 2021 om 14:07
Wij mochten kraamhulp ontvangen van Elsa. We hebben een super fijne week gehad. Myrthe (3,5) was compleet op haar gemak. Elsa bood ons de hulp die we nodig hadden. Wij konden optimaal genieten van onze pasgeboren zoon. Elsa is een topper van een kraamzorg 💖
Elisabeth heeft geschreven op 12 mei 2021 om 11:51
We hadden ons geen betere start, geen fijnere week, geen lievere kraamzorg kunnen wensen! Dankjewel voor alles!
Cynthia en Hans heeft geschreven op 1 april 2021 om 15:53
Elsa heeft super goed voor ons en Tijn gezorgd. Ze heeft ons zoveel geleerd en zelfvertrouwen gegeven in deze week. Het was ook heerlijk om in een schoon bed te liggen en lunch te krijgen! We hebben heel veel kennis en tips gekregen die echt op onze zoon waren toegepast en wat hij nodig had. Heel erg fijn Elsa was een leuke gezellig en spontane vrouw met bakken aan kennis. Zij was super waardevol om ons wegwijs te maken met onze baby. Het was heel fijn om haar over de vloer te hebben en we missen haar!
Maya heeft geschreven op 31 maart 2021 om 09:52
Hele fijne samenwerking. Na afloop hadden ik en mijn partner een uitgerust gevoel en een gevoel van zelfvertrouwen dat we het verder samen aankonden.
Rebecca heeft geschreven op 17 februari 2021 om 17:21
Elsa was a wonderful and welcomed addition to our new family in the first week! She helped us so much to learn how to care for our baby, which gave us confidence in becoming new parents. She had a great eye for personal touches (sweet gifts for my birthday and a personalized gift for Clara on her last day!) that made the experience extra special too! She helped a lot with breastfeeding and making sure baby and I were both comfortable with it, she provided materials for us to use to be more comfortable and learn to pump. Thank you, Elsa! We appreciate all that you did so much! It was a pleasure having you help us our first week with baby :-)
Sofie heeft geschreven op 14 januari 2021 om 18:12
Elsa was ook kraamverzorgster bij mijn eerste kind en dat was zo goed bevallen, dat we haar gelukkig ook voor de tweede hebben kunnen strikken! Super fijn Elsa in huis te hebben. Heeft verpleegkundige achtergrond, zit bovenop de verzorging van kraamvrouw en kind. In mijn geval twee keer hele kleintjes, dus boven op borstvoeding, wegen en bijvoeding. En daarbij iemand die van aanpakken weet.
Miranda heeft geschreven op 7 januari 2021 om 16:50
Elsa is fantastisch! We missen haar enorm en hopen haar bij een mogelijk volgend kind weer als kraamverzorgster te hebben.
Myron heeft geschreven op 6 januari 2021 om 12:38
Ik wilde na 2 keer geen prettige ervaring met kraamzorg te hebben gehad geen kraamzorg meer na de 3e zwangerschap. Op aanraden van de verloskundige gekozen voor een zzp-er, Elsa deze keuze hadden wij bij de 1e al moeten maken! Wat een wereld van verschil! Intake gesprek was een heel relaxed en gezellig gesprek. Wij hadden er zin in dat Elsa zou komen, het voelde goed en vertrouwd. Elsa heeft ons enorm verwend. Ook de kinderen! Elsa, we missen je!
Marjolein heeft geschreven op 26 september 2020 om 17:30
Elsa is een erg kundige kraamverzorgster, weet veel van borstvoeding, verzorging in het algemeen en kent veel handige methoden om om te gaan met krampjes, moeilijk slapende baby etc. daarnaast dringt ze zich niet op, maar kan je haar altijd alles vragen. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen!
Linda Hoorn heeft geschreven op 20 september 2020 om 13:54
Elsa is een topper! Naast dat ze ontzettend veel kennis heeft, je vertrouwen in jezelf geeft, en zo lief is voor je kindje en de omgeving is ze ook nog een plezier in omgang! Bedankt lieve Elsa!
Nanja Scholten-Braam heeft geschreven op 20 mei 2020 om 20:44
Elsa heeft heerlijk voor ons gezorgd tijdens de kraamweek. Bovendien is haar kennis en ervaring van onschatbare waarde. Door haar ontspannen houding bezorgt ze je een onbezorgde en gezellige kraamtijd. Ik kan iedereen Newborn Care van harte aanbevelen!
Justine en Kees heeft geschreven op 6 mei 2020 om 08:25
De prinses van Frozen bestaat echt want ze was bij ons in huis bij onze eerste kraamperiode! Elsa, wat hadden we zonder je gemoeten! Meteen nadat we uit het ziekenhuis kwamen stond Elsa met al haar vrolijkheid en professionaliteit op de stoep en ze heeft ervoor gezorgd dat onze kraamtijd ontzettend mooi, bijzonder en onvergetelijk was. Elsa zorgde voor alles. Aan niets ontbrak het ons zoontje, maar ook wij en het bezoek werden enorm in de watten gelegd. Ik was best onzeker over of het mij zou lukken om borstvoeding te geven (wat een grote wens was) maar Elsa heeft vanaf minuut 1 deze onzekerheid weggenomen en ervoor gezorgd dat ik aan het einde van de week een goede productie had! Elsa is een super vrouw, zorgzaam, liefdevol, creatief, vol gezelligheid en ze geeft je alle vertrouwen. Dank je wel lieve Elsa voor alles!
Chaveza heeft geschreven op 25 april 2020 om 17:56
Ik ben onwijs blij met Elsa, ze heeft ons een ontzettend fijne kraamweek bezorgd! We hoefden ons nergens druk om te maken want zij zorgde voor ons! Ik zou bij een volgende kind Elsa ook zeker weer als kraamzorg willen! We gaan haar ontzettend missen
Vera heeft geschreven op 7 januari 2020 om 18:46
Elsa was een zorgzaam en behulpzame kraamverzorgster. Ze kon ook erg goed overweg met onze 4 jarige zoontje. Je hoefde maar 1 keer iets te zeggen en ze deed het. Ze was ook erg creatief elke ontbijt of fruithap had ze weer iets moois gemaakt met een tekst of een creatie bijv. van een banaan een dolfijn gemaakt. Kortom een top dame
Loes & Roy heeft geschreven op 3 december 2019 om 21:37
Wij zijn erg blij dat Elsa de kraamzorg bij ons op zich heeft genomen tijdens onze kraamweek. Elsa heeft ons veel geleerd en erg goed begeleid. Elsa is flexibel, heeft veel geduld en kan elke vraag goed beantwoorden. Na deze week zijn wij vol zelfvertrouwen zelf aan de slag gegaan. Elsa, heel erg bedankt voor je hulp, advies en je gezelligheid. Wij hebben een erg fijne tijd gehad dankzij jou.
Amanda heeft geschreven op 6 juni 2019 om 17:58
Elsa heeft ons ontzettend goed begeleid. Onze kraamweek had niet beter kunnen gaan, en dat is absoluut mede dankzij haar! We zullen Elsa missen!

Of kijk op mijn Facebook pagina