Professionele en betrokken kraamzorg

met een persoonlijke inslag !

Professionele en betrokken kraamzorg met een persoonlijke inslag !

Schrijf een nieuw bericht voor NewbornCare

 
 
 
 
:-)
26 berichten.
Hanna Dahmani heeft geschreven op 21 augustus 2018 om 00:16:
Ik ben dankzij een van de collega's van Kraamzorg NH bij Elsa terecht gekomen, met daarbij de mededeling "Kijk maar even of het klikt want ze kan best een pittige tante zijn". Elsa bleek precies te zijn wat ik nodig had en bovendien hadden we meteen een geweldige klik. Mijn zwangerschap ging vanaf week 20 best moeizaam en na meerdere ziekenhuisopnames en een moeizame bevalling, 5 weken te vroeg, liep niets meer zoals ik van tevoren had gepland. Ik wist me eerlijk gezegd geen raad, maar Elsa gelukkig wel. Ze was zowel voor, tijdens als na de kraamperiode een enorme steun. Haar ervaring in het Amstelland ziekenhuis maakte dat ze mijn omstandigheden, frustraties en hindernissen bijzonder goed snapte. Ze heeft me beter geadviseerd en ondersteund dan de menig arts waar ik mijn vertrouwen in geacht werd te stellen. Haar brede medische kennis was voor mij echt een pré. Tijdens de kraamperiode heeft Elsa goed aangevoeld dat het voor mij moeilijk is om pas op de plaats te maken en dingen uit handen te geven. Ze heeft me echter gewoon mijn bed ingestuurd en terwijl ik ongegeneerd lag te slapen zorgde Elsa voor de baby en het huishouden. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt zonder enig 'aansturen': ronduit geweldig. Aemon is mijn eerste kind en het nieuwe moederschap maakte me best een beetje onzeker. Elsa kwam desgevraagd gelukkig met heel veel informatie en tips m.b.t. het hoe/wat/waar. Ik had nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn maar in slechts een paar dagen tijd heeft ze me doen ontpoppen tot een zelfverzekerde moeder. Elsa is gewoon een fantastische kraamverzorgster en als bonus ook nog eens een heel leuk mens! Lieve Elsa, enorm bedankt.
Judith heeft geschreven op 9 mei 2018 om 11:54:
Via een vriendin ben ik bij Kraamzorg NH terecht gekomen en zo bij Elsa. Elsa heeft bij ons gekraamd na de geboorte van onze derde dochter en ze heeft ons volledig ontzorgt, hierdoor hadden we alle tijd en ruimte om aan elkaar wennen en te genieten van ons gezin. Er was tijdens de twee intake gesprekken al direct een enorme klik tussen haar en ons gezin en tijdens mijn kraamweek werd dit wederom bevestigd. Elsa heeft zoveel plezier in haar werk en doet haar werk op zo'n natuurlijke manier dat ze opgaat in het gezin, ze is proffesioneel en heeft ontzettend veel ervaring waardoor ze je goed begeleid in de eerste tijd na de bevalling. We kunnen haar bij iedereen aanraden, ze is echt een topper!
Jasmijn heeft geschreven op 8 februari 2018 om 13:10:
Op 29 januari is onze dochter thuis geboren. Elsa was hierbij en begeleide de verloskundige bij de bad bevalling. Een aantal maanden voor de bevalling hebben wij kennisgemaakt met haar. Vanaf het eerste moment was er een klik. Ze is een enthousiaste kraamverzorgster die goed luistert naar je wensen. Ze legt je in de watten met heerlijke fruithapjes, begeleid je bij het geven van borstvoeding, zorgt ervoor dat het huishouden er allemaal netjes bij staat en zorgt voor veel gezelligheid. Voor ons was het belangrijk dat onze zoon van 1,5 jaar ook de aandacht kreeg die hij nodig had. Elsa las hem voor, speelde mee met zijn auto’s en betrok hem bij de verzorging van zijn nieuwe zusje. Wat een feest toen hij ook nog een diploma en een prachtig handgemaakt cadeau van haar kreeg. Wij kijken terug op een hele mooie kraamweek mede dankzij Elsa.
Gerianne heeft geschreven op 6 februari 2018 om 09:22:
Bij toeval kwam Elsa als kraamverzorgster bij ons in het gezin! En wat hebben we het met jou getroffen!! Als kraamvrouw heb je me heerlijk in de watten gelegd en alle huishoudelijke taken overgenomen. Maar wat voor ons op nr 1 stond was het betrekken van onze oudere kinderen bij de komst van onze kleine man. Je hebt dat perfect gedaan. Je had oog voor elk kind apart en niks was te gek. We hebben echt een heerlijke kraamtijd gehad en kijken er super positief op terug!!! Nog nooit zo'n fijne kraamtijd gehad...maar zoals ze zeggen: 3x is scheepsrecht!! De jongens zijn apetrots op hun mini- kraamverzorgende! En nog vaak hoor ik: "maar mam, zo heeft Elsa ons dat geleerd!" Nogmaals heel erg bedankt namens ons allemaal!
Barbara heeft geschreven op 23 januari 2018 om 21:34:
Tegen het einde van mijn zwangerschap heb ik Elsa pas ontmoet. Zij kwam zelf bij mij thuis om kennis te maken ipv dat iemand anders langs komt voor een intake. Elsa is verpleegkundige dus heeft veel medische kennis. En met haar ziekenhuis ervaring, weet ze van aanpakken. Elsa's enorme enthousiasme om kraamvrouwen in de watten te leggen raad ik iedereen aan. Elsa, ik denk met veel warmte terug aan jouw zorg, nogmaals heel veel dank daarvoor!
Danielle Marcus heeft geschreven op 30 november 2017 om 22:28:
Elsa kwam bij mij als 3e kraamverzorgster bij de geboorte van mijn dochter, maar wel diegene met de meeste passie voor het vak "KraamZorg". Omdat mijn prive-situatie een beetje complex is en de eerste ontmoeting met Elsa ook nog in de lift op weg naar huis plaatsvond, was ik een nogal van slag door alles maar ze reageerde meteen zo leuk, en het klikte zo goed dat ik mijn stress vrij snel los kon laten. Ze wist gelijk van aanpakken, dus ik hoefde me nergens druk om te maken. Ze heeft me er emotioneel erg goed doorheen geholpen en het is een schat van een mens. Elsa laat je een echte kraamvrouw zijn, past zich aan aan je wensen, laat je lekker genieten van je pasgeboren kindje, zorgt voor jou en je gezin, zoals het hoort! Is ontzettend enthousiast en doet haar werk met hart en ziel, maakt zelfs de leukste creaties van cotton and food! Je laat een mooie blijvende herinnering achter bij elke kraamvrouw, en ik weet zeker dat elk gezin all over the world gaat genieten van jou liefde voor het vak xxx

Of kijk op mijn Facebook pagina